Blog in the air.

Zo! Daar is hij dan. Mijn blog over mijn passie. Voeding & krachttraining! 🙂

‘t Doel is om leuke artikelen en recepten te posten voor overheerlijke eiwit-recepten! Ook zal ik mijn eigen trainingservaringen regelmatig meedelen en worden er interessante feitjes en tips gepost over deze interessante sport.

Heb je zelf ook leuke en vooral lekkere recepten, schroom niet om ze me dan te sturen. Ik ben overal blij mee. In dank daarvoor krijgen jullie leuke recepten en nieuws/tips. (Ik zeg ‘leuk’, want waarschijnlijk ben jij geen paardenmeisje als je hier meeleest ;-)).

Voordat ik het vergeet zal ik mezelf nog introduceren. Mijn naam is Marc en ik beoefen vanaf 2010 krachttraining. Met ups- en (vooral in het begin) downs heb (vooral sinds ik ‘serieus’ train,) aardig progressie gemaakt. In het begin meer een ‘beachboy-imago’, geen benen trainen etc., maar dat is gelukkig goedgekomen. Ik train ongeveer 5 á 6 keer per week. Begin 2014 zaten mijn stats op: 90 kg BP, 140kg SQ en 150kg DL, ben 1.94m en 1 januari woog ik (na de bulk) 102kg. Nu zal dat rond de 96 liggen.
Nog lang niet tevreden :-).

Ook mijn vriendin sport veel, wat erg fijn is. De weg naar de sportschool heeft ze helaas niet weten te vinden zonder mij, maar hardlopen is ze erg goed in! Fijn als je een vriendin hebt die ook veel sport en je levensstijl begrijpt. Ook zij zal op deze website recepten/artikelen plaatsen. Zij meer into healthy en verantwoord, ik meer into eiwitrecepten.
<Ook ben ik nog bezig met studeren. In 2013 HBO afgerond en momenteel bezig met een master Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Happy gains!

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *