Eiwitreep review #2 – Life Lift bars

Bij een alom bekende website waren de Life Lift bars in de aanbieding. Ik besloot ze te proberen, 24 repen voor 28€ vond ik wel meevallen. Twee smaken heb ik geprobeerd: Peanut Butter & Chocolate Fudge.
In dit tweede artikel over eiwitrepen ga ik het hebben over de Lift Lift bars, twee smaken ervan. Waarom ik niet meer heb geprobeerd? Dat lees je in mijn review.

eiwitreepDe voedingswaarden van de repen zijn prima. Elke reep bevat 20 gram vezel en 20 gram eiwit! Nice! En slechts 200 calorieën. Dit is in ieder geval prima in orde, dan nu over naar de smaak van de repen!

Eiwitreep 1: Peanut Butter Blast

De smaak van deze eiwitreep viel me bij het bestellen al op. Ik houd van pindakaas! Besteld dus. De smaak viel alleen wat tegen. Het is niet de pindakaas smaak die je verwacht. Het is een plakkerige reep die niet vies is, maar ook niet ‘WOW’. Ik heb lekkerdere repen gehad moet ik toegeven. Het is niet zo dat de repen niet opkomen, integendeel. Maar ik zou ze voor de normale prijs (om en nabij 20€) niet weer bestellen. Het is dat ze in de aanbieding waren voor €14.
eiwitreep life lift

Eiwitreep 2: Fudge Brownie Blitz

Aah brownie en fudge!! Mijn favoriete cheatmaaltijden! Eet er zo een zak van op, dus ik verwachtte (ook) erg veel van deze repen. Ook deze vielen ietwat tegen. Hij is m.i. iets lekkerder dan de peanut butter blast omdat het iets meer als chocolade smaakt maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ook deze reep is erg plakkerig. Nee, viel tegen helaas.

[AdSense-A]

Conclusie

De repen van Life Lift zijn niet vies, maar hebben ook niet de WOW-factor. De macro’s (macronutrienten, dus eiwitten etc.) zijn in orde, 20 gram vezels(vd 25 koolhydraten die erin zitten) en 20 gram eiwit, maar de smaak viel tegen. Het is wat je liever hebt; goede macro’s en redelijke smaak of een erg goede smaak en redelijke macro’s. Ik zou deze repen niet weer kopen, tenzij ze in de aanbieding zijn.

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *