Eiwitreep review #4 – Perfection Bars van Body en Fit Shop

Deze maand had ik weer nieuwe eiwitrepen besteld om te testen, de Perfection Bars van Body en Fit. Omdat de Smart Bars mij goed bevielen heb ik twee smaken Perfection Bars besteld. En ze waren goed! In dit artikel review ik de drie smaken en laat ik jullie weten wat ik er van vond.


Alle repen van de Perfection reeks bevatten slechts 205 kcal en 20,5 gram eiwit. Onderstaand alle ingrediënten die in de repen zitten.

Eiwitreep 1: Banana Sensation

Dit was de eerste smaak die ik heb geprobeerd. De textuur was goed en de reep rook echt naar banaan. Ik was bang dat de reep mierzoet was, dat viel gelukkig mee. Niet dat hij niet zoet was, maar niet zo erg als ik had verwacht. Banaanliefhebbers kunnen het verschil met andere bananenrepen niet merken denk ik. De reep smaakte prima en is voor de verandering lekker! Zelf houd ik liever van alles met chocoladesmaak, maar dit was een lekkere afwisseling. Tip: Ook lekker voor door de kwark.
foto 2

Eiwitreep 2: Strawberry Sensation

Mijn eerste ingeving na het nemen van een hap van deze reep was: ZOET. Zoeter dan de bananensmaak. Als je van zoet houdt is dit een ideale reep. Zoals ik eerder vermeldde houd ik meer van chocolade dus heb ik niet zoveel met dat hele zoete maar hij was absoluut niet vies o.i.d. Gewoon, lekker! Als je iedere dag deze reep zou moeten eten dan zou je er wel snel zat van worden denk ik, maar als je het budget hebt om af te wisselen zou ik hem zeker bestellen als ik jou was. Dan heb je iets zoets te eten maar wel verantwoord 😉 !

Eiwitreep 3: Chocolate Sensation

Chocolade! My favorite. Van de Smart Bars vond ik deze echt lekker en ook deze van de Sensation reeks viel mij absoluut niet tegen. Net als alle andere repen heeft deze reep een prima textuur. En hij is echt heerlijk. Hij smaakt naar chocolade (duh!). De reden dat ik zeg dat hij smaakt naar chocolade is omdat er erg veel repen zijn die deze ‘echte’ chocoladesmaak niet bevatten. Vaak smaken ze ietwat chemisch. Dat is bij deze reep absoluut niet het geval. Echt een aanrader deze reep! Mijn favoriet!

foto eiwitreep

[AdSense-A]

Conclusie

Houd je van zoet, ga dan voor Strawberry of Banana. Beide smaken hebben de zoete smaak waar jij wellicht naar verlangt en het is nog verantwoord ook! 🙂 . Houd je van chocolade, ga dan voor Chocolate. Qua zoetheid valt deze reuze mee en hij smaakt echt naar chocolade. De repen bevatten 205 kcal en 20,5 eiwit per reep. Prima voor tijdens het cutten of bulken dus! Wanneer je geen hoog (naja hoog, laten we zeggen dat je wilt besparen) dan zou ik gaan voor de Smart Bars. Zijn 5€ goedkoper en smaken ook prima. Ook hier heb ik een artikel over geschreven. Lees deze hier (KLIK)

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *