Proteinpizza met mozzarella

Ik was al tijden op zoek naar een goed recept voor proteinpizza. Eiwitpizza dus. Het liefst zou ik elke dag een pizza verslinden, ik vind het zo lekker. Helaas past dat niet binnen mijn levensstijl en that makes me sad. Gelukkig heb ik een heerlijke oplossing gevonden. Proteinpizza! Met mozzarella, pijnboompitten en olijven. Het is echt heerlijk en geeft me een verzadigd gevoel. Try it out!

Goddelijke proteinpizza

Ik houd van superlatieven zoals je leest in dit kopje, maar het is bij deze proteinpizza volledig terecht. Ik vond hem echt heerlijk. Ik gooide wat restjes uit de koelkast bij elkaar in de pan en dit is wat er uit kwam. Natuurlijk, een pizza is ook erg lekker. Maar deze pizza van o.a. eieren en mozzarella is ook echt goddelijk. Het vult enorm en het bevat tevens erg veel eiwit.

proteinpizza 5
Ingredienten

In deze proteinpizza zitten de volgende ingrediënten:

  • 3 Eieren
  • 100 gram Mozzarella
  • 10 gram Olijven
  • 10 gram Pijnboompitten
  • 10 gram Zongedroogde tomaten
  • Evt: tomaten als topping

proteinpizza

Stappenplan

Het stappenplan naar deze proteinpizza is relatief eenvoudig. Gooi drie eieren in de koekenpan, en voeg alle ingrediënten op de pijnboompitten na, toe. De pijnboompitten gooi je over de pizza heen wanneer je pizza klaar is. Hij is klaar wanneer het mengsel stevig is geworden en een bruine kleur aanneemt.

Voedingswaarden proteinpizza

De voedingswaarden van deze pizza zijn erg goed. Het zit boordevol eiwit en goede vetten.

Calorieën: 568
Eiwit: 42 gram
Koolhydraten: 9 gram
Vet: 40 gram
Suikers: 1 gram

Ik ben heel benieuwd of jullie het gaan proberen en wat jullie er van vonden, laat dus gerust een reactie achter 🙂

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *