Review: Boek Eiwitrijke Recepten


Onlangs heb ik een boek met diverse eiwitrijke recepten gelezen. Puur om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Na een aantal boeken te hebben doorgebladerd (ik lees nauwelijks, kijk meer plaatjes ;)) kwam ik bij dit boek uit.

Het boek Eiwitrijke Recepten

Het boek dat ik heb doorgebladerd en heb gelezen is het boek ‘Eiwitrijke Recepten’. Er stond geen auteur bij, maar die was er wel. Er staan namelijk niet alleen plaatjes in ;).
In het boek staan vele soorten eiwitrijke recepten, variërend van smoothies tot ontbijt tot aan diner tot aan snacks. Ik weet hoe moeilijk het is, zeker voor beginners, om aan je gram eiwit te komen op een dag. Helemaal als je best zwaar bent zoals ik is dat lastig. Normaal gesproken heb je namelijk zo’n 2 gram per kilo lichaamsgewicht nodig. Meer hierover kun je in dit artikel van mij lezen dat gaat over hoeveel eiwit je nodig hebt.

hoeveel eiwit

Inhoud boek

In het boek staan diverse tips over hoe je lekker en makkelijk aan je eiwitgehalte kan komen op een dag. Er zijn vele soorten recepten te vinden met kip, maar ook vegetarische recepten passeren de revue.
Het boek heeft mij in ieder geval veel inspiratie gebracht. Na mijn lekkere pindakaas/eiwit broodje wou ik niet veel anders meer, maar ik wil nu toch eens wat nieuws proberen :).

Verdere informatie

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is te koop op deze site en kost 19EUR. De prijs vond ik wel te overzien is het absoluut waard. Ik kan weer een tijdje vooruit. Herken jij dus ook mijn ‘probleem’ om aan mijn dagelijkse portie eiwit te komen? Koop dan dit boek, het is absoluut een aanrader en de recepten zijn echt overheerlijk.

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

2 thoughts on “Review: Boek Eiwitrijke Recepten

  1. Pingback: Review: Muscle Support Eiwitshake • Eten en Liften - Healthy + Eiwitrijke Recepten + Sporttips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *