Review: Muscle Support Eiwitshake

Hoi. Gisteren kwam ik bij de Action een eiwitshake tegen die niet al te duur was. Hij kostte €1,29 en het leek me wel even handig om dit voor jullie te testen. Een goedkope eiwitdrank met 33 gram eiwit. Nice!

Smaken van de eiwitshake

Er zijn twee smaken van de Muscle Support Protein Shake: Aardbei en Chocolade. Als eerste heb ik chocolade geprobeerd. Hij was echt lekker. Smaakte naar een normale eiwitshake, alleen iets dikker. Voor de smaak alleen al zou ik hem dus kopen. En per flesje gewoon 33 gram eiwit.

De aardbei variant smaakte ook goed. Net als de chocolade, erg dik maar wel lekker. Goede structuur en je krijgt het makkelijk weg.
muscle support eiwit shake

Voedingswaarden per flesje eiwitshake

Calorieën: 181
Eiwit: 33 gram
Koolhydraten: 10 gram
Vet: 1 gram

Conclusie

De voedingswaarden zijn echt perfect, als je het vanuit het perspectief van een sporter bekijkt. Alleen ik weet niet zo goed of ik de voedingswaarden moet geloven. Ze komen van de Action en Action staat er bekend om, om voedingswaarden te manipuleren. Wanneer ik de voedingswaarden herbereken klopt het wel. Alleen ik vraag me af hoe Action een dergelijk product aan kan bieden voor zo’n relatief goedkope prijs. 33 gram voor €1,29, dat is niets als je het vergelijkt met soortgelijke producten. Wat denken jullie?

Lees ook mijn review over het boek ‘Eiwitrijke recepten’.

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

11 thoughts on “Review: Muscle Support Eiwitshake

 1. Na het introduceren van Zero noodles aan me laat je dit zien. Ga ik zeker proberen. Low kcal of veel eiwitten tegen een goede prijs. Blijf benieuwd wat je nog meer laat zien. Ik kom zelf namelijk nooit in de action en zou nooit over dit product te horen krijgen. Ikzelf ben een erge fan van de AH Yoghurt griekse stijl 0% vet met een beetje honing. Misschien ook iets voor jou.

 2. Hoi

  Drink al een poosje de shakes tussendoor. Heerlijk. Ik vind wel dat de chocolade veel dikker is is de aardbei! Echt een verschil. De chocolade is echt een topper. Weet wet het effect niet hé, tsmaakt gewoon super!

  • Ik las daarnet het artikel over hoeveel eiwit je nodig hebt per dag … als ik twee zo’n shakes drink tussendoor dan heb ik dus te veel eiwit binnen … lap en ze zijn net zo heerlijk :). Ik meet 1 m 66 en weeg 56 kilogram. Drie keer per week ga ik fitnessen. In een jaar tijd ben ik 10 kilo bijgekomen. Super, want twas nodig. Mijn vraag is nu: is het dan wel gezond dat ik die shakes blijf drinken?

   • Allereerst goed gedaan over je 10kg! Top!

    Qua eiwit zul je niet snel te hoog zitten. Je lichaam gebruikt ze wel weer en anders komt het er wel weer uit. Zou alleen niet alleen die shakes drinken, zorg er gewoon voor dat je al je nutrienten binnen krijgt en het zit wel goed!

 3. Hey, ik neem al een poosje shakes om een beetje aan te komen . Maar ik be niet zo van het trainen en eet ook niet echt regelmatig, ik ben 1,60 em weeg maar 45 kilos !! Ik heb zo een hekel aan te mager zijn dus blijf maar shakes nemem , ik merk dat als ik geen shake neem , val ik gauw af . Mijm vraag is of ik mijn eiwit shake kan combineren met deze flesjes . Graag ook tips om snel aan gewicht te komen . Alvast bedankt.

  • Hi Marcia,

   Ja hoor. Je kan het prima combineren, vooral in jouw geval moet het niet dienen als vervanger. Ga veel eten, eet veel noten. Die zijn waarschijnlijk nog belangrijker voor je dan een eiwitshake. Het is namelijk geen wondermiddel he. Eet veel noten, pindakaas en vette vis. Je zult dan vast wel groeien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *