Vijf mooie dingen die wij als krachtsporter mogen ervaren

In dit artikel schrijf ik over alle mooie dingen van het leven die wij, de krachtsporters, ervaren. Show deze lijst aan je vrienden en maak ze jaloers.

1. Een fijne zondagochtend

Op de zondagochtend hebben we geen enkele last van een kater, want we moeten weer vroeg op om in de sportschool te zijn. Geen bier, op tijd op bed en op zondagochtend gewoon weer knallen. Geen kater, maar spierpijn. Geweldig toch!
krachtsporter

2. We mogen veel eten

Als sporter mag je over het algemeen meer eten dan wat de gemiddelde niet-sportende persoon nodig heeft. Wel ligt het natuurlijk aan wat je doel is. Voor mij geldt dat ik tijdens mijn bulk liefst 4000 caloriën mag verorberen. Dat is toch genieten? (Bereken je behoefte trouwens op deze link over MyFitnessPal en je calorie-behoefte).

grappig krachtsporter

3. De spiegel is onze vriend

Is mijn lattisimus dorsi al gegroeid? Zijn mijn biceps al een millimeter groter geworden? Ja, dit soort dingen doen we als we fanatiek aan het sporten zijn. We willen vooruitgang zien en willen dit het liefst zo snel mogelijk opmerken. Daarom staan we elke dag voor de spiegel te poseren!

4. We zijn niet ‘gemiddeld’

Als krachtsporter val je veel sneller op in een mensenmassa. Mensen zullen je sneller aanspreken en sneller zien. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en uit onderzoek blijkt ook nog eens dat mensen die gespierder/atletischer gebouwd zijn sneller aangenomen worden voor een baan. Ze onthouden je namelijk eerder en je bent een goede uitstraling voor het bedrijf! ‘Oh ja die gespierde knikker, die nemen we’.

5. We voelen ons fitter dan ooit

Als krachtsporter, of uberhaupt als sporter, voel je je veel fitter dan wanneer je niet sport! Ik kan in ieder geval het verschil echt merken. Vroeger was ik lui en deed ik de hele dag niks, nu sport ik 5-6 keer per week en kan ik overdag nauwelijks stilzitten. Ik zit goed in m’n vel en zou niets anders willen.

Kun jij je met deze lijst identificeren? Mis jij nog punten? 🙂

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *