Whey Isolaat Crispy: Review

Bij mijn laatste bestelling bij BF heb ik de Whey Isolaat Crispy besteld. Puur omdat ik benieuwd was of het lekker was, en of het een goede toevoeging zou zijn op mijn voeding. Wat extra eiwit bij het ontbijt kan nooit kwaad toch? In dit artikel vertel ik uitgebreid wat ik er van vond!

Voedingswaarden Whey Isolaat Crispy

Whey Isolaat Crispy heeft goede macronutriënten. Wel bevatten de crispies helaas wel veel koolhydraten. Goed voor tijdens het bulken (aankomen in spier) maar ik kan me voorstellen dat dit minder gewenst is bij het cutten (het droger komen te staan). Er zit liefst 52 gram eiwit per 100 gram in de crispies. Een mooi aantal, een klein beetje van dit door je yoghurt of kwark zou je al een stuk op weg helpen om aan je eiwitinname te komen op een dag.

Voedingswaarden per 100 gram
Energy 458 kcal
Eiwitten 52.0 gram
Koolhydraten 40.0 gram
waarvan (melk)suiker 1.2 gram
Vetten 1.0 gram
waarvan verzadigde 0 gram
Vezels 0 gram
sodium 0 gram

whey isolaat crispy
Smaak van de Whey Isolaat Crispy

De Whey Isolaat Crispy heeft een goede smaak. ‘Droog’ smaken ze als popcorn, dus je zou ze ook gewoon zo kunnen eten. Maar ik raad aan ze door de kwark of yoghurt te doen. Dat heeft echt toegevoegde waarde! Persoonlijk houd ik zelf heel erg van knapperige dingen, wellicht dat het daar door komt! 😉
whey isolaat crispy

Prijs Whey Isolaat Crispy

De prijs van de Whey Isolaat Crispy is bij Body & Fit Shop €2,99. Volgens hen zitten er 5 porties in één bakje. Zelf haal ik zo’n 15 porties uit een bakje. Ik doe ongeveer 10 gram Crispies elke ochtend door mijn ontbijt. Benieuwd naar mijn gebruikelijke ontbijt? Klik hier.
Zelf vind ik de €2,99 wel duur als je echt vijf porties gebruikt. Dat zou neerkomen op 0,50€ per portie. Zelf zou ik aanraden er dus wat minder door heen te doen. Dan kan de aankoop prima uit!

Conclusie

De Whey Isolaat Crispy is een prima toevoeging voor door je kwark of yoghurt. Ook is het wel lekker om zo op te eten, maar ik zou dat zelf liever bewaren voor door de yoghurt heen! De prijs is €2,99. Voor 5 porties is dit best duur, maar als je net als ik er 15 porties uithaalt dan valt het reuze mee. Zo’n 0,20€ per keer. De Crispies bevatten zo’n 52 gram eiwit per 100 gram en 40 gram koolhydraten. Redelijk veel koolhydraten helaas dus voor tijdens het cutten niet geheel ideaal. Maar per portie van 10 gram zal dit zo liggen op 4 gram koolhydraten per keer.
Kortom, ik vind de Whey Isolaat Crispy echt lekker en het is een supertoevoeging voor door mijn kwark!

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

One thought on “Whey Isolaat Crispy: Review

  1. Fijne review, het leek mij best lekker ik ben sowieso dol ook op gepofte rijst e.d. en daar doet het me ook aan denken, wel fijn dat je er dus veel langer mee kan doen dan 5 porties dan vond ik het inderdaad ook wat aan de dure kant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *