Review: Proteïnerijke Recepten Pakket

Normaal gesproken ben ik niet zo van het kopen van pakketten via het internet. Dit komt door de vele miskopen die ik al heb gedaan.. Echter, wou ik deze graag voor jullie uitproberen en ik ben niet teleurgesteld :). Net als een eerder pakket, namelijk het Eiwitrijke Recepten Kookpakket , waar ik positief over was, is ook deze aankoop via het internet goed geweest. Helemaal mooi is dat je je geld terug kunt krijgen als je het niets vindt. Dit was eigenlijk ook de drempel voor mij om het te bestellen..

Proteine pakket


Algemene informatie pakket

Het pakket zit boordevol recepten met goede macronutriënten zodat je precies weet wat je binnen krijgt. Bij elk recept staan de calorieën en voedingswaarden vermeldt. De recepten in dit boek zijn gezond en lekker (van wat ik geprobeerd heb). Het pakket bevat zo’n 75 kant-en-klare recepten die tevens eenvoudig te bereiden zijn, je moet er maar net op komen. Ook krijg je gratis 25 smoothierecepten, eiwitrijke recepten, eiwitrijke saladerecepten en eiwitrijke recepten op de aankoop toe. Een behoorlijk pakket dus.
roerei

http://www.paypro.nl/producten/Proteinerijke_Recepten_Pakket/25212/46855

Mijn oordeel

Het pakket zit boordevol informatie en lekkere gezonde recepten. Je moet er maar net op komen. Sommige recepten zijn simpel, andere zijn wat lastiger te realiseren. Des te leuker toch om het uit te proberen? Op dit moment ben ik de roerei aan het uitproberen. Wel grappig, het lijkt zo’n simpel recept maar met enkele leuke toevoegingen smaakt het zo anders. Niet alle recepten lijken mij lekker, maar er zitten dan ook zoveel recepten in het pakket dat er genoeg bij zitten die mij wel lekker lijken (en lekker waren).

Conclusie

Als je net als ik veel eiwit nodig hebt, of gewoonweg gezonder wilt gaan eten, dan is dit pakket echt iets voor jou. Het pakket heeft veel extra’s, dus je kunt altijd even voor een smoothie kiezen in plaats van een eiwitrijke snack. Bij elke snack, diner of ander recept staan ook de calorieën vermeldt. Ben je dus een caloriefreak, dan is het ook geschikt voor jou. Ook voor de minder grote caloriefreak is het een ideaal pakket. De recepten zijn namelijk heerlijk. Het bestellen van het boek doe je overigens hier.

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *