Eiwitreep review #3 – MET-Rx bars

Afgelopen week was ik bij De Tuinen in Groningen en daar zag ik deze eiwitrepen liggen. Ze waren huge en spraken me meteen aan. Alleen de prijs deed dit niet. 3€ per reep. Ik besloot toch ze te proberen ook al passen ze niet echt binnen mijn budget. Het aantal gram eiwit dat er in zat sprak me namelijk wel aan! 32gram per reep. In dit artikel vertel ik jullie hoe deze repen smaakten.

Zoals ik net vertelde was ik bij De Tuinen en zag ik deze repen liggen. Het plaatje op de repen sprak me al aan, ze zagen er heerlijk uit, en groot! Dit moest wel lekker smaken dacht ik! In een yolo-bui heb ik toen twee MET-Rx repen gekocht. De Chocolate Roasted Peanut en de Super Cookie Crunch variant. Beide repen bevatten 32 gram eiwit per reep van 85 gram en bevatten 320 calorieën. De repen bevatten veel Vitamine C, E, B6, B1, A, D en B12. De repen bestaan uit melk, soya proteine, kokosvet, cacaoboter en (helaas) sucralose. Het zijn dus meer yolo snacks met veel eiwit. Als je suiker wilt vermijden is dit geen reep voor jou (al bevat deze reep slechts 1.8 gram suiker). De overige koolhydraten worden grotendeels gevuld door vezels. Er zit 7.5 gram aan vezels in van de 17.7 koolhydraten. Tevens bevat de reep 13.9 gram aan vet waarvan 6.5 verzadigd.

Eiwitreep 1: Chocolate Roasted Peanut

De buitenkant van deze reep zag er goed uit. Prima textuur en zag er uit als een echte chocoladereep. De eerste hap viel wat tegen. Plakkerig en zacht, maar de daaropvolgende happen waren prima te doen! Gewoon erg lekker zelfs. Een reep met stukjes pinda erin. Prima hoor! De reep was wel zacht, maar dat maakte het niet minder vond ik. Het smaakte naar chocolade en de stukjes pinda maken het (bijna) compleet. Smetje is wel de prijs, 3€ is wel veel voor een dergelijke reep. Maar als je zoals ik een yolo dag had dan kan het wel, of als ze in de aanbieding zijn natuurlijk!  Dit was wel een van de lekkerdere repen die ik onlangs heb gehad.

eiwitreep met-rx

Eiwitreep 2: Super Cookie Crunch

Deze reep was nog groter dan voorgaande. Een gigantisch grote reep die ook nog eens enorm vulde. Een reep als deze had ik nog nooit gehad.
Bovenop zat een laagje luchtige ‘frosting’. Lekkere toevoeging! De reep zelf was ook erg lekker. Smaakte naar een combinatie van Oreo en van koekjes! Echt lekker! Er zaten ook kleine stukjes in, net als bij die O zo lekkere chip cookies. Ja deze reep zou ik zeker vaker kopen. Drie euro is wel veel maar hij is het geld meer waard dan bovenstaande reep. Met een aanbieding ga ik veel inslaan! Genieten deze reep.

eiwitreep met-rx

[AdSense-A]

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *