Mijn bestelling bij Body en Fit Shop

Minstens twee keer per maand bestel ik bij de webshop van Body & Fit Shop. Alles wat ik nodig heb voor mijn levensstijl vind ik daar. Mede dankzij de goede service blijf ik daar een vaste klant. Het leek me leuk om een keer mijn bestelling te laten zien, zodat jullie inzicht krijgen in wat ik zoal bestel bij B&F.

bestelling bij body en fit shop

Het was deze keer een grote (en ietwat prijzige 😉 ) bestelling bij Body en Fit Shop. Maar ik denk maar zo, voor je gezondheid moet je wat over hebben.

De bestelling bij Body en Fit Shop:

1 – Whey Perfection 2270 gram

Ik gebruikte altijd Casein Perfection(langzaam eiwit) voor door mijn ontbijt heen ‘s ochtends. Laatst kreeg ik een reactie van iemand waarom ik dit deed, vond ik wel een goede vraag aangezien ‘s ochtends je lichaam een combinatie van snelle en langzame eiwitten moet hebben. Mijn ontbijt (dat bestaat uit o.a. kwark) bestaat al voldoende uit langzame eiwit (kwark) en dan deed ik er ook nog eens Caseine bij in. Beetje dubbelop. Deed het meer onbewust omdat je met Caseine beter kan bakken, maar ik heb er nu dus toch voor gekozen om Whey te gaan gebruiken voor door de kwark. Helemaal net na het opstaan heeft je lichaam ook deze snelle eiwitten nodig. Deze pot Whey bevat precies dezelfde smaak als de Caseine die ik had, nl. Chocolate Milkshake. Ik verwacht hier een maand mee te doen.

2. Whey Perfection 750 gram

Een ietwat kleinere pak Whey heb ik ook er nog bij besteld. Deze is voor bij mijn vriendin. Dit omdat ik bij haar anders geen eiwitten heb voor door mijn ontbijt(of na het sporten oid) heen. We wonen niet samen dus als ik bij haar ben wil ik natuurlijk wel aan mijn eiwitten komen. Ik had ook al eerder eens een pak Whey voor haar gekocht, frambozen smaak, maar die beviel ons beide niet zo. Deze keer: straciatella.

3. Pure Chiazaad

Chiazaad is rijk aan eiwitten en is een belangrijke bron van omega 3: het voedsel van je hersenen. Het brengt je bloedspiegel in balans en bevat tevens ook veel ijzer. Ook bevat het veel vezels waardoor je snel een verzadigd gevoel krijgt. Ikzelf eet dit niet door mijn ontbijt heen maar mijn vriendin wel. Deze bestelling is voor haar.

4. Gebroken Lijnzaad

Ook deze bestelling is voor mijn vriendin. Lijnzaad is een super gezond zaadje dat veel omega 3 en 6 bevat (dit zijn vetzuren die je lichaam nodig heeft, ze zijn essentieel voor je ogen, hersenen en hormoonhuishouding).

[AdSense-A]

5. Pure Speltmeel

Hier heb ik een kilo van besteld. Ongeveer €1,40 per stuk. Speltmeel bak ik veelvuldig mee. Het is gezonder dan normaal meel en bevat veel meer vezels. Tevens bestaat het bijna volledig uit complexe koolhydraten en eiwitten. Alles voor de gezondheid toch?

6. Pure Cacao Nibs

Deze goddelijke cacao nibs zijn echt heerlijk voor door de kwark of yoghurt. Ze voegen écht iets toe aan je ontbijt. In het begin vond ik het niet nodig om dit te bestellen. Het leek me geldverspilling, maar je moet alles geprobeerd hebben voordat je het volledig afkeurt toch? Dat heb ik dus gedaan en ze zijn nu nog steeds een maandelijke bestelling. In een pot zit 500 gram en daar kan je minstens een maand mee vooruit. Ik eet 10 gram per dag door mijn kwark heen. (Met een beetje rekenen komt dat uit op 50 dagen aan cacao nibs 🙂 )

7. Pindapasta

Lekkerder dan Pindakaas! Dit is echt lekker. Het is wat vloeibaarder dan pindakaas en bevat totaal geen suiker. Het bestaat volledig uit geroosterde pinda’s. Dat is het enige ingrediënt. Dit is zo lekker tussen een wrap, of door de kwark, door de yoghurt, op een broodje etc. Ik zou het iedereen aanraden.

8. Ultra Fine Oats

Deze kreeg ik gratis bij de bestelling. Een soort havermout maar dan erg fijngemalen. Prima voor door de kwark of yoghurt. Er zit een kilo in een zak. Prima spul.

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

3 thoughts on “Mijn bestelling bij Body en Fit Shop

 1. Die iemand was ik:D tof dat het je aan het denken heb gezet.

  De pindapasta van b&f is inderdaad de bom!
  De ultra fine oats doe ik zelf door mijn whey perfection shake na het sporten. ( tip: 2 eetlepels is 30gram ( =1 portie )

  Zelf neem ik altijd me kwark voor het slapen gaan met maca poeder, ceylon kaneel poeder, en wat nootjes. ( ook een aanrader 😀 )

  Keep up the goodjob!

  • Ja klopt! Dankjewel!

   Ook lekker die oats door je shake idd. Ik eet het liever, maar nu tijdens het cutten iets minderen met carbs, dus nog even geen oats er door heen. Alleen bij ‘t ontbijt. 🙂

   Nogmaals bedankt!

 2. Leuk blog, ik ga hem zeker volgen!
  Voor low budget kan je ook Total Protein nemen.
  Is veel goedkoper, vooral de 4,5 kilo pot.
  En de chocolade smaak is heerlijk. Misschien iets minder geschikt om mee te koken.

  Ook kan je de oats zelf malen.
  Pakjes bij de Albert Heijn in slaan en even in de blender stoppen.
  Je kan ook een grotere voorraad maken en dan in een oude eiwit pot.
  Zo heb je zelf gemaakte fine oats :).

  Groeten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *