Mijn 5 grootste sportschool ergernissen

Mijn grootste ergernis in de sportschool zijn de mensen die hun gewichten niet terughangen. Waarom zou je dit niet doen? Lui? Egoïstisch? Vast een combinatie van beide. Toch kan ik me voorstellen dat jullie ook meer ergernissen hebben in de sportschool. Laat het me weten. In dit artikel in ieder geval mijn 5 grootste sportschool ergernissen!

Sportschool ergernissen #1 – Gewichten laten hangen

Je kent ze vast wel. Mensen die hun gewichten laten hangen waardoor jij alles voor ze moet opruimen. Dit is echt één van mijn grootste ergernissen in de gym. Hieronder een leuk filmpje erover.

 

Sportschool ergernissen #2 – Apparaten onnodig bezet houden

Ook deze komt jullie vast bekend voor. De mensen die tijden lang een apparaat bezet houden en niks uitvreten. Ze doen een belletje, ze gaan ‘even’ praten met anderen en laten hun handdoek liggen, waardoor jij niet bezig kan met de oefening die je wilt. Erg irritant.
sportschool ergernis

Sportschool ergernissen #3 – Mensen die je ‘tips’ geven die nergens op slaan

In mijn sportschool lopen er een aantal van rond. Ze geven tips maar weten eigenlijk niet waar ze het over hebben. Wellicht hebben ze het een keer gelezen en nemen ze het direct voor waarheid aan. Zo hoorde ik eens van iemand dat ik niet teveel cardio mocht doen omdat ik de volgende dag anders flink afgevallen zou zijn in spier. Oké. Of mensen die geen eiwitshakes nemen omdat ze naturel willen blijven. Dubbel oké.

sportschool ergernis

Sportschool ergernissen #4 – Zweet op toestellen

Dit is toch wel één van de vieste dingen die je kan doen. Zweten is oké, maar het vervolgens niet schoonmaken kan echt niet. Bah! Heb ook een keer meegemaakt dat een man mij ging spotten, en toen drupte er een druppeltje zweet van hem op mijn voorhoofd terwijl ik bezig was. Niet heel lekker haha..

sportschool ergernissen

Sportschool ergernissen #5 – Mensen die je tijdens een set onderbreken

Dit onderbreken kan in de vorm van praten zijn, maar ook door een dumbell van je aan te raken. Zo heb ik eens meegemaakt dat er een jongen tegen mijn rechterarm aanliep terwijl ik aan het curlen was. Ja dan ben je uit je set.

sportschool ergernissen

Wat zijn jouw grootste ergernissen in de sportschool?

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

2 thoughts on “Mijn 5 grootste sportschool ergernissen

  1. Hahahah vooral mensen die in de rust van hun oefening op hun telefoon zitten. Dat ene uurtje sportschool kan toch wel even zonder telefoon. En ja, het zweet gedeelte vind ik ook vies hihi.

  2. Ik denk toch wel dat bezet houden zonder dat ze iets uitvreten. Heel irritant. Verder vind ik het juist fijn dat iedereen in de sportschool niet “perfect” is. Zo, voel ik mij ook minder opgelaten en durf ik meer te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *