Een nieuw gezicht

Er is nieuws onder de horizon, want Eten & Liften is geen eenmanszaak meer maar een tweemanszaak. En het grappige is, we hebben beide dezelfde naam. In dit artikel lezen jullie de introductie van Marc (2). Welkom Marc!

de_Twee_boys1

Marc 1 en Marc 2.

Hoi! Daar is dan mijn eerste stuk voor Eten & Liften. Zoals jullie vast verwachten ligt ook mijn passie bij fitness en bodybuilding.Ik ben onlangs aan het Eten & Liften team toegevoegd en daar hoort natuurlijk een voorstelronde bij!

Mijn naam is Marc en ik ben begonnen met fitness rond mijn 18e verjaardag. Ik ben nu 20 jaar en dit betekent dus dat ik nu goed 2 jaar bezig ben met de sport. Zelf vind ik het een leuke uitdaging om ook te gaan schrijven over mijn ervaringen. Marc en ik hebben elkaar ontmoet in de sportschool, na elkaar af en toe wat te hebben geholpen kwamen wij steeds meer in contact. Ik zag in dat hij enorm veel passie had voor de sport, net als ik. 🙂

We besloten dus om dagelijks samen te gaan trainen, dat werd een groot succes. We hielden hetzelfde schema aan en motiveerden elkaar tot het uiterste! Nu kan ik jullie alvast vertellen dat wij een paar leuke ideeën hebben voor in de toekomst. Ik kan alvast verklappen dat wij in de zomer bezig zullen gaan met video. Ons streven is om jullie wekelijks te kunnen voeden met content.

Mochten jullie nog vragen hebben voor mij of ons hoor ik dit graag.

Je kunt ons bereiken via:
Facebook: etenenliften
Instagram: etenenliften

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *