Mijn gebruikelijke ontbijt

Na het plaatsen van deze foto van mijn ontbijt op Instagram kreeg ik vragen binnen hoe ik deze maak! In dit artikel vertel ik jullie hoe ik dit doe. Het is absoluut een aanrader en vult erg goed. Denk dat het voor velen van jullie wellicht al teveel is, iets kleinere portie is dus ook voldoende als je niet zo’n grote eter bent!

ontbijt

Ingrediënten voor mijn ontbijt:

500 gram magere kwark
10 gram cacao nibs
35 gram caseïne eiwitpoeder chocolade
45 gram havermout
1 banaan

Stappenplan:

Allereerst meng je de kwark met het eiwitpoeder. Ik gebruik Chocolade Milkshake van Bodyenfitshop.nl.
Wanneer het er ‘chocoladeachtig’ uitziet, voeg je de havermout en de cacao nibs toe.
Vervolgens snijd je de banaan in dunne plakjes en meng je het geheel.
Eet smakelijk!

[AdSense-A]

Share Button
The following two tabs change content below.

etenenliften

5 thoughts on “Mijn gebruikelijke ontbijt

    • Omdat je lichaam dan de hele dag door eiwitten gebruikt. Ga na ontbijt vaak meteen trainen dus er zijn dan altijd eiwitten aanwezig voor herstel, wat dan al begint tijdens de training. Maar ben met je eens dat Whey ook prima kan bij ontbijt.

  1. Pingback: Whey Isolaat Crispy: Review • Eten en Liften - Healthy + Eiwitrijke Recepten + Sporttips

  2. Pingback: 5 voedseltips voor sporters met een budget

  3. Pingback: De lekkerste Overnight Oats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *